Koffieleuten opgelet!! – De 3 leukste koffie hotspots met je kids in Eindhoven

Hou jij er ook van om een bakkie te doen met je beste vriendin en gezellig te bij te kletsen. Neem allebei je kids mee want die vermaken zich wel bij de volgende koffie hotspots. Van warme chocomel, cappuccino, babyccino (opgeschuimd melk) tot en zwart bakkie.

Lucifer

De kleine berg in Eindhoven is een koffietent rijker. Zij malen hun eigen koffie en voorzien de klanten van wifi en een ruime tafel, zodat ook de laptop nog tevoorschijn gehaald kan worden. Het personeel is zorgzaam en gek op kinderen. De babyccino staat klaar!!

Coffeelovers Van Piere

Coffeelovers van Piere is onderdeel van de boekenhandel van Piere op de Nieuwe Emmasingel. Genoeg kinderboeken aanwezig en speelmateriaal voor de kinderen om lekker bezig te zijn. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de kleine eens voor te lezen uit de vele kinderboeken.

Meneer de Boer

Deze hippe en huiselijke koffietent op de Keizersgracht is genomineerd voor het leukste restaurant van Nederland. Je kan er niet alleen heerlijke koffie drinken maar ook een lekker ontbijtje en lunch erbij pakken. Voor kinderen bestel je een verse limonadesiroop in diverse smaken. De eigenaren hebben ook aan de kleine koters gedacht, want er staat een kast vol met kinderspeelgoed, zoals spelletjes en puzzels. Ze zijn lekker vroeg open doordeweeks vanaf 7 uur en in het weekend vanaf 8 uur. Ideaal voor de vroege vogels onder ons.

Geniet van je warme chocomel, cappuccino, babyccino of zwart bakkie!!

Liefs,

VrijSpel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *