Tips – Stakingsdag 15 maart 2019

Op vrijdag 15 maart staken menig basisscholen in Eindhoven en omgeving. De kinderen zijn blij met een dagje vrij, maar voor ouders is het weer aan het denken geslagen. Wat gaan we doen? Daarvoor hebben wij een aantal tip opgesteld om er een leuke dag van te maken.

Spelen bij DippieDoe

Ga naar de wonderenwereld van DippieDoe. Een indoor speelparadijs in Best, waar de kids zich uren kunnen vermaken. Er zijn veel klim en klauter attracties en de kleintjes spelen ongestoord in de Dreumesbaai of Ballenbaai. Je kan naar DippieDoe met de confetti box, zo maak je er een groot feest van door de kinderen. Een cadeau en een middag spelen in één.

Bibliotheek

Heb je toch nog wat werk te doen op deze vrijdag? Duik dan lekker de bibliotheek in met de kids, zodat je zelf ook nog aan het werk kan. Dit lijkt ons een perfecte combi.

Zwemmen

Tijd om lekker te spetteren met ze allen in het Ottenbad! De kids kunnen oefenen en de zwemles in de praktijk brengen. Dit kan met de volgende boxen:

  • Cupcake box
  • Jarige job box
  • Feestbeest box
  • Disco box

Ontdekken

Geen school dan maar ontdekken en leren in de Ontdekfabriek.  De ontdekfabriek is voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het leukste! Ga naar de Ontdekfabriek met de volgende boxen: ballonnen box, gefeliciflapstaart box en de hiep hiep hoera box.

We wensen jullie een hele fijne dag namens VrijSpel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *