Kindervoorstellingen bij het Parktheater in Eindhoven

Wij hebben de leukste kindervoorstellingen bij het Parktheater voor jouw op een rijtje gezet! Met de Cupcake Box en Feestje Box ga je naar een kindervoorstelling naar keuze in het Parktheater in Eindhoven. Welke voorstelling kies jij?

Bumba en het Magische Wonderboek // 31 maart 2019

In deze feestelijke Bumbashow worden de jarige Lies en Lars verrast met een magisch wonderboek. Als ze het boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in met Bumba en al zijn vrienden uit het circus. Dat wordt een heel speciaal verjaardagsfeest! Komen jullie ook? Na de show bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto.

  • Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt deze voorstelling geschikt voor de allerkleinsten
  • Leeftijd 1+

De Kleine Zeemeermin De Musical // Zo 7 april 2019

Na vele sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De MusicalDuik mee in het eeuwenoude verhaal van de kleine zeemeermin, gespeeld door Sita, die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud.

  • Leeftijd 4+
  • Kom verkleed, doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en dans mee bij het Onderwaterbal

Dikkie Dik & Ik // Zo 14 april 2019

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent en hop, in de gordijnen springt. In Dikkie Dik & Ik mag het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die al begint zodra je over de drempel van het Parktheater stapt! Doe je mee? Leeftijd 2+.

Geklungel in de jungle // Zo 28 april 2019

Ernst, Bobbie & de Rest

In deze nieuwste Ernst en Bobbie familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer heel veel mis. In deze voorstelling wordt ook het twintigjarig jubileum gevierd van het duo. Alle grote hits van de afgelopen twintig jaar komen voorbij. Leeftijd 4+.

“Ernst en Bobbie: theaterbelevenis waar geen spelcomputer tegenop kan”

Met de cadeauboxen van VrijSpel gaan kinderen gratis naar het Parktheater en voor de ouder is er 50% korting op het entreeticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *