Top 3 leukste speeltuinen in Eindhoven

De lente is begonnen, tijd om lekker naar buiten te gaan!! Wij hebben de drie leukste buitenspeeltuinen voor je op een rijtje gezet. Lekker zandtaarten bouwen in de zandbak of klimmen in de speeltoestellen.

Speeltuin Sint Joseph

Speeltuin gelegen in de woonwijk de Doornakkers is een mooi gelegen speeltuin in Eindhoven, met meer dan 50 speeltoestellen. De speeltuin is geopend vanaf 30 maart. In de speeltuin is toezicht van een oppas aanwezig. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen zich hier geweldig vermaken.

Speeltuin de Splinter

Speelpark de Splinter is hét openluchtspeelparadijs van Eindhoven en omgeving. Kinderen tot 12 jaar krijgen hier de ruimte om veilig en heerlijk te spelen. Letterlijk, want het speelpark in het Henri Dunantpark in Woensel-Noord is wel zeven voetbalvelden groot! Er zijn veel speeltoestellen, een bouwhoek, een peuterhoek en twee peuterzwembaden. Ook is er een kinderboerderij, een pirateneiland en een fort. En op de grote picknickweide is het heerlijk relaxen voor kinderen en begeleiders. Het speelpark is van maandag t/m zaterdag gratis. Op zon- en feestdagen zijn de entreekosten €1,50 per persoon.

Speeltuin Philipsdorp

De speeltuin in de wijk Limbeek is geopend vanaf Pasen. Speeltuin het Philipsdorp is een gezellige stadsspeeltuin. In het weekend de place to be voor papa’s, mama’s, kinderen en vrienden. Er hangt een leuke sfeer in de speeltuin en de kinderen kunnen onbezorgd rond klauteren op de vele speeltoestellen. De entree is slechts €1 voor volwassenen en €0,50 voor kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *