Top 4 – Lekkerste ijssalons in Eindhoven

DE SUN IS SHINING!! Wij hebben de vier lekkerste ijssalons voor jouw op een rijtje gezet. Een wandeling na het eten afsluiten met een lekker ijsje. Dat is geen verkeerd idee. Keuzes genoeg in Eindhoven:

Intelligentia ICE

Een unieke ijssalon op Strijp-S. De ijsmakers gebruiken zo min mogelijk suiker in het ijs. Het ijs wordt handgemaakt van natuurlijke ingrediΓ«nten waar je smaakpapillen van worden geprikkeld. Je vindt hier de apartste smaken van koriander tot rode peper, maar ook de standaard smaken zoals kers en bastogne. Just try!!

Ijssalon Kees

Wie kent Kees niet? Kees is een begrip in Brabant. Bij de ijssalon zijn elke dag minimaal 16 smaken verkrijgbaar, bereid in de echte Italiaanse ijsmachine. Naast de ijssalon in Geldrop heeft Kees nu ook een vestiging bij de Down Town Gourmet Market in Eindhoven. De lekkerste ijssalon in het hartje van Eindhoven.

Firenze

Ijssalon Firenze is te vinden op het Trudoplein in Strijp. Leuk weetje, dit is de oudste ijssalon van Eindhoven. Sinds 1934 worden hier echte Italiaanse ijsjes geschept. Een greep van de smaken: vanille, malaga, caramel, hazelnoot en chocolade.

Ijsboutique

Een splinter nieuwe ijssalon in stratum. Waar je zowel binnen als buiten kan genieten van je ijsje. De ijssalon is opgericht door bakker Godfried de Vocht en het ijs komt van La Toscana. De ijssalon schept flinke bollen, dus dat is smullen geblazen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *