Met de VrijSpel Speelkaart kun je spelen bij verschillende activiteiten in de regio Eindhoven. Bestel een VrijSpel box op onze website of kom naar onze fysieke winkel op Strijp-S.

VrijSpel stimuleert fysiek bewegen, sociale contacten, educatie en creativiteit door het aanbieden van verschillende activiteiten in onze boxen. De boxen zijn verkrijgbaar in vier prijsklassen bestaande uit €7.50, €10, €15 en €20 euro. De activiteiten zijn gevestigd in de regio Eindhoven.

Gaat jouw kind ook regelmatig naar een kinderverjaardag en vind jij het ook zo moeilijk om iedere keer opnieuw weer een leuk cadeau te bedenken? Door middel van onze samengestelde boxen  willen wij het gebruik van digitale middelen verminderen. Ons doel is om kinderen kennis te laten maken met allerlei verschillende activiteiten die niet achter een scherm plaatsvinden. 

De ontwikkelingsfase gedurende de basisschoolleeftijd is cruciaal, door overmatig gebruik van digitale middelen kan de ontwikkeling van kinderen worden belemmerd. Ben jij hier nieuwsgierig naar? Zoek jij een oplossing of alternatief? Op onze blog lees je meer over de impact van overmatig digitale middelen gebruik en hoe je hier het beste mee om kan gaan